Om oss

Välkommen till oss på MultiOne. Vi är din helhetsleverantör av entreprenadmaskiner. Hos oss finns en entreprenadmaskin för varje ändamål – MultiOne passar allt från jordbruk till landskapsplanering.


Vi hjälper dig välja rätt entreprenadmaskin

Du vet vad du behöver för att kunna bedriva din verksamhet. Vi vet vilken maskin som gör jobbet. Oavsett om du behöver en kompaktlastare, trädgårdsmaskin eller entreprenadmaskiner för markentreprenad kan vi hitta rätt MultiOne-maskin för dig.

Helhetsleverantör av entreprenadmaskiner

Sedan vår start har vi hjälpt mängder med att hitta rätt entreprenadmaskin för bland annat fastighetsskötsel och lantbruk. När du kontaktar oss lyssnar vi in på dina behov och hjälpa dig hitta rätt maskiner och välja tillbehör som passar era användningsområden.

Du är även välkommen förbi vår butik på Edsbrogatan 1 i Uppsala. Här visar vi upp diverse entreprenadmaskiner och redskap och driver försäljning av tillbehör och utrustning.

Reservdelar och service av maskiner

Förutom att förse våra kunder med rätt maskin erbjuder vi även service och tillhandahåller reservdelar vid behov. Vår servicebil tillgänglig i hela Mellansverige. Vi kan komma ut till din maskin och serva den på plats.

vår servicebil